Mi-Light MiBoxer Group Control grup LED (4 zone) intensitate lumina control zone telecomandă albă T1
• Adoptă un circuit integrat tactil capacitiv de înaltă precizie
• Tehnologie de transmisie wireless 2.4G RF
• Suportă seria MiBoxer/Mi-Light 2.4G
• Distanta de control: 30m
• Luminozitate reglabilă
Numele produsului:Telecomandă cu panou cu 4 zone (luminozitate)
Numarul modelului:T1
Tensiune de lucru:AC100~240V
Consumul de energie în standby:0,15 W
Puterea de transmisie:6dBm
RF:2,4 GHz
Distanța de control:30m
Frecvența de transmisie:2400-2483,5 MHz
Metoda de modulare:GFSK
Temperatura de lucru:-10~40°C
Transformă-ți spațiul cu sistemul Mi-Light MiBoxer Group Control, perfect pentru gestionarea iluminatului LED în până la 4 zone diferite. Această telecomandă elegantă, de culoare albă, îți oferă control complet asupra intensității luminii, permițându-ți să creezi atmosfera perfectă pentru orice ocazie.
Caracteristici principale:
- Control în 4 zone: Administrează până la 4 zone de iluminat LED independent, oferindu-ți flexibilitate maximă în configurarea spațiului tău.
- Reglare intensitate lumina: Ajustează intensitatea luminii pentru a crea ambianța dorită, fie că este vorba de o lumină caldă și relaxantă sau de o lumină intensă și energizantă.
- Telecomandă albă T1: Design elegant și modern, ușor de integrat în orice decor. Telecomanda albă T1 este simplu de utilizat și oferă o funcționalitate intuitivă.
- Ușor de instalat și utilizat: Sistemul MiBoxer este conceput pentru a fi simplu de instalat, iar telecomanda facilitează controlul rapid și eficient al luminii.
Ideal pentru case, birouri sau spații comerciale, Mi-Light MiBoxer Group Control îți permite să personalizezi iluminatul în funcție de nevoile și preferințele tale. Adaugă acest sistem inteligent de control al luminii în coșul tău și bucură-te de un nou nivel de confort și eficiență în gestionarea iluminatului.